Winona matrac

32.100Ft91.600Ft

Összehasonlít
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Print Friendly, PDF & Email

Winona matrac – Duplán kényelmes

 

A Winona matrac 4 réteg kombinációja, melyek közös jellemzője hogy az Ön kényelmét szolgálják.

Sőt, egy matrac, ami ezt kétféleképp is tudja, két eltérő keménységű oldala két választási lehetőséget jelent, hogy biztosan megtalálja Winona matracunkban az Önnek megfelelő kényelmet.

A matrac két tartó rétege két hab előnyeit nyújtja, kiegészítve és erősítve egymás tulajdonságait. A masszív tartásért felelős, 80 kg/m3 sűrűségű heterogén habréteg apró elemei közül terheléskor azok a habok aktiválódnak, fejtenek ki ellenállást a terhelésre reagálva, melyek a legoptimálisabban tudnak ellenállni a terheléssel szemben. Ennek előnye, hogy mindenki számára elérhetővé válik a stabil alátámasztás nyújtotta egészséges pihenés. Az egyik oldal alapanyaga egy kiváló minőségű PUR hab, amely szerkezetének köszönhetően megadja a pontos alátámasztást az egész testnek, lágyabb komfortot biztosítva.

Előnyei:

Mindkét hab rendelkezik anatómiai tagolással, oldalanként 7 ortopédikus zónával, így a különböző testrészek eltérő ellenállású tartást kapnak, ezzel biztosítva a derék és hát fájdalmainak megelőzését, a végtagok és az izomzat kellő ellazulását.

A matrac belső higiéniáját a hab rétegek rács szerkezete garantálja, kiegészülve az alapanyagok antibakteriális tulajdonságaival egységesen gátolják az ágyi élősködők megtelepedéséhez szükséges mikroklíma kialakulását. A matrac profilozása az anatómiai zónák létrehozása mellett szellőző csatornákat is kialakít, melyeken keresztül a pára is könnyedén távozik a matrac belsejéből, megőrizve a frissességét pihenés közben is.

A matracot antiallergén huzattal szállítjuk.

Matrac huzatok:

 

Celina matrachuzat

Celina huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget.

Snow matrac huzat

Snow huzatunk Kötött anyagból készült, kellemes tapintású, biztosítja a magas higiéniai környezetet és az egészséges ágynyugalmat. Könnyen levehető, mosható 60 °C- on. Steppelt antiallergén poliészter gyapjú, 100 g/m2.

Aloe matrac huzat

Aloe huzatunk minőségi kötött anyag (speciális gyógyhatású növény kivonattal, rugalmas finom anyagból készült. Az anyagnak a tulajdonságai garantálják a megfelelő higiéniát, antibakteriális és antiallergén kezeléssel a gyártási folyamat lezárásaként. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Pen Royal felület analitikai technológia. Poliészter gyapjú, 200 g/m2.

Tencel matrachuzat

Tencel fantázia nevű, a nedvességet elnyelő és kellemes fényű, kötött textíliát speciálisan kezelik, így biztosítva a matrac magas higiéniáját. Olyan természetes Lyocell – viszkózrost, amely cellulózból, az úgynevezett faanyagból származik. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Poliészter Royal gyapjú, 400 g/m2.

Aspen matrac huzat

Aspen huzatunk puha tapintású, fényes kivitelezésű, luxus kategóriájú termékünk. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Összetétele: 31% viszkóz, 69% PES, 400 g/m2.

Az ágybetét két oldala eltérő komfort  érzetet nyújt, egyik oldala kemény, míg a másik közepesen puha. Így tökéletes választás lehet két személyes ágyakba két egyszemélyes  darabot választani, hogy az ágy mindkét felén a megfelelő kényelmet tudja biztosítani használójának, a megfelelőbb komfortú fekvőfelület választásával.

Minősítések:

Winona matracunk magját a két hét zónás kényelmi rétegen kívül az extra erős 120 kg/m-es ( ÖKÖ – TEX)  heterogén hab és a 35  kg/m3 hideghab réteg alkotja.

A matracban felhasznált minden textílía és alapanyag megfelel az ÖKÖ – TEX szabványoknak, egészséggel összefüggő paraméteri mind az alvás minőségét, mind a felhasznált anyagokat illetően kiválóak.

Matracaink német és belga minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek.

Elhelyezés: Fix vagy hajlítható farugós ágyrácsra.

A matrac magassága a huzat, a textília és a belsőmag együttes magassága. A gyártási technológia által megengedett tűréshatár: + , – 1 cm.

Ajánlott terhelés: 120 kg

  • magasság: 14 cm
  • keménység (T3 (T1 – T5)
  • rögzített vagy állítható ágyrácson használható
  • 2 év garancia
close

Ó, üdvözlet 👋
Örülök, hogy találkoztunk.

Feliratkozás fantasztikus tartalomért, minden hónapban.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.

További információk

Magasság

14 cm

Súlykorlát

120 kg

Anatómiai zónák száma

7 anatómiai zóna, a megfelelő alátámasztás érdekében a test minden részének.

Keménység

Kétoldalas matrac, a matrac két oldala eltérő konfort érzetet biztosít. Az ötös beosztású skálán az egyik oldal keménysége 2-es, míg a keményebb habból készült oldalé 4-es.

Antiallergén tulajdonságok

Antiallergén alapanyagok, különleges kezeléssel az atkák ellen, megfelelve az ÖKO-TEX tanúsítványnak.

Csomagolás

Vákuum csomagolt termék, a kibontást követően legalább 24 óra szükséges amíg a matrac felveszi erdeti formáját. A kicsomagolást óvatosan, éles eszköz használata nélkül kell végezni.

Tanúsítványok

Buren Veritas minősítés: ISO 9001:2015, ÖKO-TEX alapanyagok, eljárások.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Winona matrac” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.