Milada matrac

28.400Ft84.200Ft

Összehasonlít
Cikkszám: N/A Kategória:

Milada, kétoldalas habmatrac

Milada, a kétoldalas matrac két kiváló minőségű habból. A két különböző hab eltérő keménysége biztosítja, hogy választani lehessen a két oldal között, ami egy biztosabb matracválasztást tesz lehetővé. Mindkét oldalon 7-zónas profil biztosítja az ágy levegőztetését és segíti az izmokat a relaxálásában.

Leírás

Print Friendly, PDF & Email

Milada, kétoldalas habmatrac

Milada, a kétoldalas matrac két kiváló minőségű habból. A modern poliuterán habok minden előnyével, kiváló tulajdonságával, a hagyományos szivacsok hátrányai nélkül.

Milada matracunkat a környezetbarát gyártási folyamat eredményeképp különösen jó ár – érték aránnyal tudjuk kínálni, sokkal jobb minőséget adva, mint amit a hasonló árfekvésű matracoknál megszokhattunk.

A két eltérő komfortot biztosító oldal egyaránt rendelkezik kiemelkedő ortopédiai tulajdonságokkal, egészséges alátámasztást biztosítanak a test minden pontján, érzékenyen reagálva a test mozgásaira. A matrac hab alapvetően jó anatómiai tulajdonságai mellett 7 zónás profilozással is rendelkezik a matrac, aminek köszönhetően a testrészek külön – külön is megkapják a kellő figyelmet, a terheléssel arányos alátámasztás érdekében. Így elkerülhető a reggelenként előforduló hát és derékfájás.

A modern matracok másik nagy lehetősége a higiénia megőrzésében rejlik, ez megvalósul Milada matracunk esetén a gondos alapanyag választással, a speciális antibakteriális kezeléssel. A matrac magjának rács szerkezete lehetővé teszi az ideális szellőzést, az alvás közben kialakuló pára kiáramlását a matrac belsejéből.

Milada matracunk népszerűsége a két különböző oldal nyújtotta biztos választás mellett, a kor követelményeinek való nagyszerű megfelelésének köszönhető.

Matracunkat antiallergén huzattal szállítjuk.

Matrac huzatok:

Celina matrachuzat

Celina huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget.
Snow matrachuzat

Snow huzatunk Kötött anyagból készült, kellemes tapintású, biztosítja a magas higiéniai környezetet és az egészséges ágynyugalmat. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Steppelt antiallergén poliészter gyapjú, 100 g/m2.
Aloe matrac huzat

Aloe huzatunk minőségi kötött anyag (speciális gyógyhatású növény kivonattal, rugalmas finom anyagból készült. Az anyagnak a tulajdonságai garantálják a megfelelő higiéniát, antibakteriális és antiallergén kezeléssel a gyártási folyamat lezárásaként. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Pen Royal felület analitikai technológia. Poliészter gyapjú, 200 g/m2.
Tencel matrachuzat

Tencel fantázia nevű, a nedvességet elnyelő és kellemes fényű, kötött textíliát speciálisan kezelik, így biztosítva a matrac magas higiéniáját. Olyan természetes Lyocell – viszkózrost, amely cellulózból, az úgynevezett faanyagból származik. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Poliészter Royal gyapjú, 400 g/m2.
Aspen matrac huzat

Aspen huzatunk puha tapintású, fényes kivitelezésű, luxus kategóriájú termákünk. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Összetétele: 31% viszkóz, 69% PES, 400 g/m2.

Matrac alapanyagok:
PUR-hab

PUR, azaz poliuretán hab különleges poliuretán anyagból. A poliuretán habok gyártása rengeteg újításon és fejlesztésen van túl, amelyek garantálják az anyag minőségét. (Jelenleg a műszaki fejlődésnek köszönhetően jobb, mint a hagyományos habok) Előnye a kisebb súly és a könnyű kezelhetőség illetve hogy szerényebb áron is elérhetőek lettek a jó rugalmasságú és méretstabilitású matracok.

Anyagszerkezetűk kevésbé szellőzik mint a drágább haboké, ezért fontos hogy az ebből a habból készült matracok alátámasztása (ágyrács) elegendő szellőzést biztosítson. A PUR-hab matrac lehet egyetlen réteg poliuretán hab vagy több rétegű, különböző típusú habok és anyagok kombinációja. Használhatóak rugós és merev ágyrácson is de ha a matrac egy rétegű PUR hab, ajánlott merev felületre helyezni hogy a matrac élettartalma ne csökkenhessen.

A matracban felhasznált minden textílía és alapanyag megfelel az ÖKÖ – TEX szabványoknak, egészséggel összefüggő paraméteri mind az alvás minőségét, mind a felhasznált anyagokat illetően kiválóak.
Matracaink német és belga minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek.
Elhelyezés: Fix vagy hajlítható farugós ágyrácsra.

Ajánlott kapacitás: 110 kg

Magasság magassága: 14 cm

Keménység: (T 2/4 (T1 – T5))

Garancia 2 év

close

Ó, üdvözlet 👋
Örülök, hogy találkoztunk.

Feliratkozás fantasztikus tartalomért, minden hónapban.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.

További információk

Magasság

14 cm

Súlykorlát

110 kg

Anatómiai zónák száma

7 anatómiai zóna, a megfelelő alátámasztás érdekében a test minden részének.

Keménység

Kétoldalas matrac, a matrac két oldala eltérő konfort érzetet biztosít. Az ötös beosztású skálán az egyik oldal keménysége 2-es, míg a keményebb habból készült oldalé 4-es.

Antiallergén tulajdonságok

Antiallergén alapanyagok, különleges kezeléssel az atkák ellen, megfelelve az ÖKO-TEX tanúsítványnak.

Csomagolás

Vákuum csomagolt termék, a kibontást követően legalább 24 óra szükséges amíg a matrac felveszi erdeti formáját. A kicsomagolást óvatosan, éles eszköz használata nélkül kell végezni.

Tanúsítványok

Buren Veritas minősítés: ISO 9001:2015, ÖKO-TEX alapanyagok, eljárások.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Milada matrac” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.