Gilien matrac

47.300Ft124.400Ft

Összehasonlít
Cikkszám: N/A Kategória:

Kétoldalas szendvics matrac, aminek a tartó rétege kiváló minőségű COOLFLEX® hab, két heterogén réteggel megerősítve, a stabil tartósságért.

Leírás

Print Friendly, PDF & Email

Gilien matrac – a kitartó társ

Gillien matrac  tartóssága és minősége teszi igazán kitartó társsá, az egészséges és nyugodt pihenés örömét hozva a hétköznapokba. Két eltérő komfortú oldala (Kétoldalas – a matrac mindkét oldala használható. A kiváló anatómiai jellemzők megtartása mellett az alapanyagok sűrűsége tér el, így az egyik oldal puhább, míg a másik keményebb kényelmi érzetet biztosít. Ideális választás, francia ágyakba két kis méretű matrac vásárlás esetén külön biztosítja mindkét használójának az elvárt kényelmet.) nem csak a használatba vételkor lehet segítség, testünk változó igényei miatt is jó a biztonság, hogy a habmatrac  megfordításával továbbra sem kell lemondanunk a kényelemről.

A matrac nem egyetlen hab tulajdonságaira támaszkodik, a kivételesen ritka struktúrájának tekinthető, 80 kg/m3 sűrűségű heterogén habréteg apró elemeinek sokoldalúsága teszik univerzálissá ezt a matracot. Terheléskor azok a habok aktiválódnak, fejtenek ki ellenállást a terhelésre reagálva, melyek a legoptimálisabbak, így a legárnyaltabban tudják megóvni pihenés közben is az Ön egészségét.

A tökéletes alátámasztási pontok érdekében hét anatómiai zóna gondoskodik arról, hogy a különböző testrészek eltérő tartást kapjanak, ezzel biztosítva a derék és hát fájdalmainak megelőzését, a végtagok és az izomzat kellő ellazulását.

A habmatrac rétegeinek és azok sorrendjének gondos tervezése eredményeképp egy kiváló szendvics matrac jött létre, a stabil tartás előnyével, hosszú távon garantálva a minőséget.

A habmatrac belső higiéniáját a hab rétegek rács szerkezete maximálisan segíteni tudja, kiegészülve az alapanyagok antibakteriális tulajdonságaival egységesen gátolják az ágyi élősködők megtelepedéséhez szükséges mikroklíma kialakulását.

Matracunkat antiallergén huzattal szállítjuk.

Matrac huzatok:

Celina matrac huzat

Celina huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget.

Snow matrachuzat

Snow huzatunk Kötött anyagból készült, kellemes tapintású, biztosítja a magas higiéniai környezetet és az egészséges ágynyugalmat. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Steppelt antiallergén poliészter gyapjú, 100 g/m2.

Aloe matrac huzat

Aloe huzatunk minőségi kötött anyag (speciális gyógyhatású növény kivonattal, rugalmas finom anyagból készült. Az anyagnak a tulajdonságai garantálják a megfelelő higiéniát, antibakteriális és antiallergén kezeléssel a gyártási folyamat lezárásaként. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Pen Royal felület analitikai technológia. Poliészter gyapjú, 200 g/m2.

Tencel matrachuzat

Tencel fantázia nevű, a nedvességet elnyelő és kellemes fényű, kötött textíliát speciálisan kezelik, így biztosítva a matrac magas higiéniáját. Olyan természetes Lyocell – viszkózrost, amely cellulózból, az úgynevezett faanyagból származik. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Poliészter Royal gyapjú, 400 g/m2.

Aspen matrachuzat

Aspen huzatunk puha tapintású, fényes kivitelezésű, luxus kategóriájú termákünk. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Összetétele: 31% viszkóz, 69% PES, 400 g/m2.

 

A matrac két oldala eltérő komfort  érzetet nyújt, egyik oldala kemény, míg a másik közepesen puha. Így tökéletes választás lehet két személyes ágyakba két egyszemélyes  darabot választani, hogy az ágy mindkét felén a megfelelő kényelmet tudja biztosítani használójának, a megfelelőbb komfortú fekvőfelület választásával.

Gilien matracunk magját a két hét zónás kényelmi rétegen kívül az   ÖKÖ – TEX környezetvédelmi szempontoknak is megfelelő, nagy tartósságot biztosító  heterogén hab rétegek alkotják,  tökéletes szerkezetet alkotva a napjaink legjobb, COOLFLEX® hideghab tartó rétegével.

A matracban felhasznált minden textílía és alapanyag megfelel az ÖKÖ – TEX szabványoknak, egészséggel összefüggő paraméteri mind az alvás minőségét, mind a felhasznált anyagokat illetően kiválóak.

Matracaink német és belga minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek.

Elhelyezés: Fix vagy hajlítható farugós ágyrácsra.

A matrac magassága a huzat, a textília és a belsőmag együttes magassága. A gyártási technológia által megengedett tűréshatár: + , – 1 cm.

Terhelhetőség: 130 kg

Magasság: 20 cm

Keménység (T3 (T1 – T5))

Rögzített vagy állítható ágyrácson használható

  • 2 év garancia
close

Ó, üdvözlet 👋
Örülök, hogy találkoztunk.

Feliratkozás fantasztikus tartalomért, minden hónapban.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.

További információk

Magasság

20 cm

Súlykorlát

130 kg

Anatómiai zónák száma

7 anatómiai zóna, a megfelelő alátámasztás érdekében a test minden részének.

Keménység

Kétoldalas matrac, a matrac két oldala eltérő konfort érzetet biztosít. Az ötös beosztású skálán az egyik oldal keménysége 2-es, míg a keményebb habból készült oldalé 4-es.

Antiallergén tulajdonságok

Antiallergén alapanyagok, különleges kezeléssel az atkák ellen, megfelelve az ÖKO-TEX tanúsítványnak.

Tanúsítványok

Buren Veritas minősítés: ISO 9001:2015, ÖKO-TEX alapanyagok, eljárások.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gilien matrac” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.