Double matrac

32.400Ft63.300Ft

Összehasonlít
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Print Friendly, PDF & Email

Double matrac

A matrac két eltérő komfortú oldalának köszönhetően biztos választás, csak választania kell a kényelmes és a kényelmesebb oldal között, ízlésének megfelelően. A minőség egyaránt magas színvonalú a két oldalon, egyformán megkapja a test a tökéletes alátámasztást, bármelyik oldalon is használja a matracot. Egy több oldalú, univerzális ágybetét.

A magas minőségű poliuterán hab képes minden ponton az egészség megőrzéséhez fontos alátámasztást biztosítani, ezt pedig a 7 anatómiai zóna teszi még precízebbé, pontosabbá.  A matrac nem szendvics szerkezetű, lágyabb érzetet biztosít, a két eltérő hab együttesen, egymást kiegészítve nyújtja a stabil tartást,  a markáns keménység érzete nélkül. A profilozás használat közben klíma csatornákat alakít ki, melyek kivezetik a párát a matrac belsejéből fenntartva az egészséges környezetet. A matrac megfelelő szellőzése segít megőrizni a matrac minőségét és meggátolja  az élősködők megtelepedését. Az ágybetét higiéniája könnyen megőrizhető.

A felhasznált anyagok mindegyike környezetbarát eljárásokkal készül, a speciális antibakteriális kezelések is természetbarát módszerekkel, az egészségre ártalmatlan vegyszerek felhasználásával történnek.

Matrac huzatok:

Celina matrachuzat

Celina huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget.

Snow matrachuzat

Snow huzatunk Kötött anyagból készült, kellemes tapintású, biztosítja a magas higiéniai környezetet és az egészséges ágynyugalmat. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Steppelt antiallergén poliészter gyapjú, 100 g/m2.

Aloe matrac huzat

Aloe huzatunk minőségi kötött anyag (speciális gyógyhatású növény kivonattal, rugalmas finom anyagból készült. Az anyagnak a tulajdonságai garantálják a megfelelő higiéniát, antibakteriális és antiallergén kezeléssel a gyártási folyamat lezárásaként. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Pen Royal felület analitikai technológia. Poliészter gyapjú, 200 g/m2.

Tencel matrachuzat

Tencel fantázia nevű, a nedvességet elnyelő és kellemes fényű, kötött textíliát speciálisan kezelik, így biztosítva a matrac magas higiéniáját. Olyan természetes Lyocell – viszkózrost, amely cellulózból, az úgynevezett faanyagból származik. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Poliészter Royal gyapjú, 400 g/m2.

Aspen matrac huzat

Aspen huzatunk puha tapintású, fényes kivitelezésű, luxus kategóriájú termákünk. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Összetétele: 31% viszkóz, 69% PES, 400 g/m2.

 

A matracban felhasznált minden textílía és alapanyag megfelel az ÖKÖ – TEX szabványoknak, egészséggel összefüggő paraméteri mind az alvás minőségét, mind a felhasznált anyagokat illetően kiválóak.

Matracaink német és belga minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek.

Elhelyezés: Fix vagy hajlítható farugós ágyrácsra.

A matrac magassága a huzat, a textília és a belsőmag együttes magassága. A gyártási technológia által megengedett tűréshatár: + , – 1 cm.

Ajánlott terhelés: 110 kg

  • magasság: 14 cm
  • keménység (T3 (T1 – T5)
  • rögzített vagy állítható ágyrácson használható
  • 2 év garancia
close

Ó, üdvözlet 👋
Örülök, hogy találkoztunk.

Feliratkozás fantasztikus tartalomért, minden hónapban.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.

További információk

Magasság

14 cm

Súlykorlát

110 kg

Anatómiai zónák száma

7 anatómiai zóna, a megfelelő alátámasztás érdekében a test minden részének.

Keménység

Kétoldalas matrac, a matrac két oldala eltérő konfort érzetet biztosít. Az ötös beosztású skálán az egyik oldal keménysége 2-es, míg a keményebb habból készült oldalé 4-es.

Antiallergén tulajdonságok

Antiallergén alapanyagok, különleges kezeléssel az atkák ellen, megfelelve az ÖKO-TEX tanúsítványnak.

Csomagolás

Vákuum csomagolt termék, a kibontást követően legalább 24 óra szükséges amíg a matrac felveszi erdeti formáját. A kicsomagolást óvatosan, éles eszköz használata nélkül kell végezni.

Tanúsítványok

Buren Veritas minősítés: ISO 9001:2015, ÖKO-TEX alapanyagok, eljárások.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Double matrac” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.