Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések a matracunk – on

Miért ilyen olcsó?
Ezt a kérdést sokan felteszik, ezért fontos részletes választ adnunk.A kedvező ár az alapanyagok nagy mennyiségű vásárlásánál és a gyártás gépesítettségével kezdődik. A Netmatrac egyenesen a gyártóktól Önhöz szállítja a terméket, ezért a Netmatracnál az Ön matracának árát nem terheli a nagykereskedelmi – , kiskereskedelmi költség és árrés.

Mennyibe kerül a házhoz szállítás?
A házhoz szállítás díját, átutalásos fizetés esetén a Netmatrac átvállalja Öntől. Az utánvétes fizetés plusz költsége brutto 480 Ft, melyet a termék átvételekor a vételárral együtt fizet meg vásárlónk..Az ingyenes házig szállítás az első kiszállításra vonatkozik, Az első, sikertelen szállítás esetén a második szállítás díja bruttó 4900 Ft, amit a szállításkor a vevő egy összegben a futárszolgálat munkatársának fizet ki.

Tudok egyedi méretet rendelni?
A Netmatracnál lehetőség van az egyedi méretek megrendelésére is, ebben az esetben a szállítási határidő maximum 4-6 hét. Egyedi méret esetén elérhetőségeink valamelyikén kérjen ajánlatot, melyeket a kapcsolat menüpontban talál meg. A maximális méret 210 X 200 cm lehet.

Hány nap alatt érkezik meg a matrac a megrendeléstől számítva?
Amennyiben szabvány méretet rendel és azok vannak raktárkészleten ,úgy maximum 1 hét alatt Önhöz érkezik a matrac.

Egy nagy , vagy két kis matracot válasszak?
A nagy matrac előnye:
1.- Az egységes homogén fekvőfelület

Két egyszemélyes matrac előnye:
1.- Két különböző keménységű és minőségű matracot tudunk vásárolni
2.-Az egyik fél forgolódása nem hullámzik át a másik oldalra
3.-két egyszemélyes matracot könnyebb forgatni és kezelni
4.-Ha az egyik oldali matrac meghibásodik , szennyeződik, azt olcsóbb cserélni

Hol adják át a matracot?
A szállítás minden esetben az ön kerítéséig, kapujáig, társasháza bejáratáig, a cím illetve közterület határáig szól, mivel futárszolgálatunk munkatársának ideje szorosan be van táblázva , ezért nincs felkészülve arra hogy a terméket a rendeltetési helyig vigye.

Milyen ágyrácsra tegyem a matracot?
A matracot merev vagy rugós ágyrácsra tehetjük. Az esetek jelentős hányadában vevőink szeretik a rugalmas ágyrácsot, mely egy kellemes enyhe rugózást,ringást ad ami egy kellemes alvásminőséget biztosít.

Honnan származnak a Netmatrac termékei?
A Netmatrac termékei az EU-n belül , Németországból, Csehországból és Dániából származnak.

Milyen információt gyűjt rólam a weboldal?
A Netmatrac az ön adatait szigorúan bizalmasan kezeli, Az Ön adatai harmadik személyhez nem kerülhetnek ,és adatkezelési módszerünk tökéletesen megfelel az Európai Unió adatkezelési szabályzatának.

X